L'FC Andorra té l'abonament més barat de segona

L’FC Andorra tindrà els abonaments més econòmics de tots els equips de la Segona Divisió
del futbol espanyol

L'afició tricolor celebrant un gol el curs passat a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra tindrà els abonaments més barats dels 21 equips de la Lliga Smartbank (els socis del Vila-real poden accedir als partits del filial amb l’abonament del primer equip) en l’estrena al futbol professional, i és que els aficionats tricolors adults podran gaudir de la temporada sencera a l’Estadi Nacional des de 3,33 o 4,5 euros per partit, en funció de si es tracta d’una renovació de l’abonament o d’una nova alta. La voluntat de l’entitat era establir uns preus populars i accessibles per a tots els públics per tal de poder consolidar el creixement pel que fa a aficionats que va haver-hi durant el tram final de la temporada passada, i intentar que el país segueixi bolcant-se i fent-se seu l’equip en aquesta nova etapa il·lusionadora a la Segona Divisió del futbol espanyol, en una campanya important també per al club quant a la celebració del vuitantè aniversari de la fundació de l’entitat.

La gran majoria dels equips de la Lliga Smartbank estableixen preus diferents per als carnets en funció de si es tracta d’una renovació o si és un nou soci, i en tots dos casos el carnet dels tricolors (en aquest cas al gol) és el més econòmic de la categoria amb un preu de 70 i 95 euros, respectivament, a la categoria d’adults. A prop hi ha la Ponferradina, amb 82 euros com a abonament més barat en cas de renovació, mentre que la tarifa més baixa per veure els partits de la UD Las Palmas és de 90. A l’altre extrem, Sporting de Gijón, Mirandés i Eibar són els conjunts de la categoria que tenen un abonament més car, i és que el mínim per veure els asturians renovant el vincle és de 235 euros, mentre que burgalesos i bascos cobren, com a poc, 250 i 270 euros, respectivament (en aquest cas no hi ha distinció entre renovació i nova alta).

Si es pren com a referència la forquilla alta dels preus dels abonaments (sense tenir en compte seients o llotges VIP), el dels tricolors és el segon més barat en cas de renovació i el primer per a les noves altes. En el cas de l’Estadi Nacional aquesta categoria correspon al sector de tribuna central i tindrà un preu de 125 euros per a renovacions i de 165 euros en el cas de noves altes. Els altres clubs amb els carnets més econòmics són la Ponferradina (120 o 240 euros), el Cartagena (225 o 370 euros) o el Lugo (295 euros). A la zona mitjana hi ha equips com l’Oviedo, Mirandés, Eibar o Leganés, on els abonaments més cars estan entre els 370 i els 390 euros, mentre que l’Sporting de Gijón és el conjunt de la Lliga Smartbank amb un carnet més car, que costa 790 euros, ben a prop del Màlaga o Las Palmas, on l’abonament més car costa un total de 720 euros, en tres dels estadis més grans de la competició com El Molinón, La Rosaleda o Estadio de Gran Canaria.

SARABIA CONFIRMA L'INTERÈS EN EL CENTRAL MÁRMOL

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va confirmar l’interès per aconseguir la cessió del jove central del Barça B Mika Mármol. Després de la victòria dels tricolors davant dels blaugrana, l’entrenador basc va manifestar que “sí, m’agradaria que vingués”, i va afegir que “m’agradaria que vingués perquè és un perfil de jugador que ens complemen­taria molt bé al darrere”. Sobre les seves característiques, el tècnic va afirmar que “té capacitat amb pilota i sense, i entrem tot el que necessitem. Per a ell pot ser una bona temporada per créixer”. D’altra banda, l’equip disputarà aquesta tarda el penúltim partit de la pretemporada amb la visita a terres aragoneses per enfrontar-se a l’Osca.

tracking