TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

taekwondo

L'equip andorrà, a punt per iniciar la competició a Sofia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El combinat andorrà, format per Carlota Rodríguez, Seddik Bobecar i Diego Ortigoza com a responsable tècnic de l’equip, ja es troba preparat a Sofia (Bulgària) per participar al seu primer Mundial. Rodríguez competirà avui en la categoria de -49 kg, mentre que Bobecar ho farà demà en la de -59 kg. Els dos esportistes es troben molt il·lusionats i amb moltíssimes ganes de realitzar un gran paper en el seu debut en una gran competició d’aquest nivell.

Pel que fa a la categoria cadet, Isona Liñán va debutar en la categoria de -41 kg, amb només 12 anys i ho va fer amb bona nota. L’andorrana va tenir davant una potència com Xina Taipei i malgrat dominar el marcador dues vegades va acabar perdent per 10 a 7 en el primer assalt i per 14 a 4 el segon. Tot i les bones maneres de Liñán i les sensacions que va deixar, potser la falta d’experiència en un Mundial li va acabar de passar factura.

tracking