L'FC Andorra enceta la nova campanya de socis

En la temporada del 80è aniversari cada abonat disposarà d’un seient fix assignat

Cartell de la campanya de socis de l'FC Andorra.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb el lema de Somia en gran, l’FC Andorra comença avui la campanya d’abonats de cara a la temporada del debut a la Segona Divisió A i del 80è aniversari de la història del club. Amb l’inici de campionat en l’horitzó, l’entitat tricolor ha preparat “una campanya especial, perquè des del club es vol capitalitzar i consolidar la il·lusió generada els darrers mesos del curs passat entre la gent del país”. Per això asseguren que “tot i l’ascens de categoria no ens hem tornat bojos” i presenten uns preus “accessibles” i abonaments a partir de 60 euros.

La principal novetat és l’assignació d’un seient fix per a cada abonat i el retorn del carnet físic per a tothom qui ho desitgi, que anirà acompanyat d’un pack de benvinguda “per poder animar els jugadors ben equipat”.

Avui, Barça Atlètic

La plantilla es troba a 15 dies de l’inici del campionat de Segona Divisió A i segueix amb els entrenaments al país després de les dues estades, a San Pedro del Pinatar (Múrcia) i a Torremirona (Navata). Allà van disputar quatre amistosos, amb el Leganés (victòria per 0 a 2), el Reial Múrcia (0-0), derrota contra el Girona FC de Primera Divisió (2-0) i triomf contra l’Espanyol B (3-1). Aquesta setmana l’equip afrontarà els darrers tres partits amistosos de pretemporada. De fet, avui l’equip d’Eder Sarabia juga a les 19.00 h contra el Barça Atlètic a l’Estadi Johan Cruyff, en el que serà el quart assaig del conjunt tricolor. Divendres, l’Andorra visitarà l’Alcoraz per enfrontar-se l’Osca, també de Segona Divisió A, i tancarà els amistosos diumenge al Camp d’Esports contra el Lleida Esportiu en una nova edició del Trofeu Emili Vicente. El Reial Oviedo i el Carlos Tartiere esperen els tricolors.

tracking