EScacs

Andorra suma sis victòries en la sisena ronda a Chennai

L'equip femení recupera el 50% dels punts i el masculí s'enfila als 8 punts en la sisena ronda de les 44es Olimpíades d'escacs

Andorra suma tres victòries en la sisena ronda a Chennai

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips andorrans sumen sis victòries en la sisena ronda de les 44es Olimpíades d’escacs. L'equip femení ha començat la ronda enfront Cote d'Ivori amb derrota, tot i que finalment ha acabat amb tres victòries, aconseguintrecuperar el 50% dels punts amb 6 dels 12 possibles. D'altra banda, l'equip masculí han fet molt bones partides amb una victòria clara davantTadjikistan per 3,5 a 0,5, sumant8 punts.

Resultats de la cinquena ronda

Els andorrans van patir dues derrotes a la cinquena ronda. Per una banda, el combinat masculí va cedir per 1,5 a 2,5 davant del Perú i la selecció femenina va caure per 1 a 3 contra Albània.

L’equip masculí va lluitar de valent contra un equip molt fort com el peruà i ho va tenir a tocar. Lance Henderson va signar les taules contra el GM Emilio Cordova, així com en el segon i tercer tauler amb les partides de Jordi Fluvià i Óscar de la Riva. En el quart tauler es va decidir tot i el GM Deivy Vera va guanyar Josep Maria Ribera. L’equip porta sis punts de les cinc rondes disputades fins ara. Per la seva banda, l’equip femení va perdre contra Albània, superior en experiència i rànquing. El punt andorrà el va sumar Andrea Henderson, que a més tenia més ELO que la seva rival.

tracking