Morabanc renova el contracte amb l'FC Andorra per tres temporades

L'entitat continuarà sent el partner principal del patrocini del club tricolor

Primer entrenament del dia de l'equipFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc i el club tricolor han arribat a un acord per renovar el patrocini com a partner principal per a tres temporades, després de l'ascens de l'FC Andorra a La Liga Smartbank, la segona categoria del futbol professional espanyol, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.

Així,Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc i Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, han signat un acord per renovar el suport iniciat el 2019 amb l’entrada de Kosmos, de Gerard Piqué, i Clayton al capital del FCA. En aquest sentit, Alsina ha assenyalat "és un projecte de país,que es viu amb molta passió i emoció i volem ajudar a l’equip a assolir els nous objectius als que s’enfronta amb molta il·lusió". Per la seva banda, Vilaseca ha dit que "l’actual projecte del FC Andorra no

s’entendria sense el suport de MoraBanc".

Cessió d’Eudald Vergés al Sabadell

La direcció esportiva del FC Andorra ha anunciat lacessió d’Eudald Vergés al Sabadellper a una temporada. El defensa, que va arribar a l’entitat tricolor l’estiu passat procedent de l’Hospitalet i encara amb contracte en vigor, intentarà seguir gaudint a primera RFEF amb el conjunt arlequinat.

El club destaca que en la seva única temporada al Principat, Eudald va disputar30 partitsamb la samarreta de l’Andorra, la meitat d’ells (15) sortint d’inici. Tot i que principalment es desenvolupa com a lateral esquerre, Eder Sarabia també el va utilitzar d’extrem aprofitant la seva potència i capacitat ofensiva.

tracking