Àlex Soler i Eli Boixaderas guanyen la Volta als Ports

Dan Martin, a la dreta, ambaixador, i participant.DANI CATALÁN

Àlex Soler en categoria masculina i Eli Boixaderas, en la femenina, es van adjudicar ahir la 45a edició de la Volta als Ports. Una cursa, la d’enguany, amb gairebé 600 ciclistes i moltes cares conegudes, com l'exciclista i ambaixador de la prova, Dan Martin, o els pilots del Dakar resident, Sam Sunderland i Adrien van Beveren. Els cinc recorreguts van anar dels 52 als 153 quilòmetres i, com va passar en l’edició anterior, només han estat cronometrats els trams de pujada als ports i tots els recorreguts van tenir l'arribada al Parc Central d'Andorra la Vella. El triomf d'Àlex Soler (5h13’01”) va arribar in extremis, ja que va superar el segon classificat, Raül Castelló, en només un segon i en sis al tercer, Guillem Sánchez. En dones, Eli Boixaderas va ser la guanyadora absoluta de la cursa, tot i que en els trams cronometrats, el millor temps en la categoria femenina va ser per a Magali Salomon.