L'FC Andorra, amb bones sensacions per l'inici de la Lliga

L’FC Andorra clou la primera estada de la pretemporada amb unes sensacions fantàstiques i demà marxa a Girona

El central Diego Alende, en una de les sessions de treball que l'FC Andorra ha fet a San Pedro del Pinatar (Múrcia).FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Abaixat el teló de la primera part de la pretemporada de l’FC Andorra, l’estada de 10 dies a San Pedro del Pinatar (Múrcia), és hora de fer la primera anàlisi i d’extreure les primeres conclusions. L’equip tricolor va marxar de Múrcia amb molt bon sabor de boca, amb bona càrrega de feina i amb dos partits amistosos disputats, Leganés (0-2) i Reial Múrcia (0-0). Els homes d’Eder Sarabia agafen avui oxigen per afrontar, a partir de demà, la segona part de la pretemporada a Girona.

Una de les, fins ara, cinc cares noves per a la propera temporada, el central Diego Alende, fa “un balanç molt positiu” de la primera part de la preparació de l’equip tricolor. “A nivell individual estic content i em trobo en aquest procés d’encara acabar de conèixer els companys i adaptant-me una mica al sistema de joc que vol el tècnic”, afegeix el futbolista al Diari. El futbolista, que pertanyia al Reial Valladolid però ha jugat les dues darreres temporades al Lugo com a cedit, assenyala que a nivell col·lectiu “veig l’equip cada cop millor, agafant minuts i carregant les cames”. Tot i això, destaca la importància de fer assajos i jugar partits més enllà del resultat, encara que reconeix que “les sensacions són molt bones, però davant el Múrcia sí que ens va faltar una mica de frescor”. Una lectura que el mateix tècnic tricolor, Eder Sarabia, va fer només cloure l’amistós contra els murcians, que militaran enguany a la Primera RFEF. No deixa de ser un tòpic, però també una veritat irrefutable que les pretemporades “són per a això, per anar agafant ritme i és un període de transició per encarar la temporada. Ara toca fer proves, fallar, encertar i posar-nos a punt a nivell físic”, exposa Alende. El central gallec, que va arribar a debutar amb el primer equip del Celta a 18 anys, veu “l’equip preparat per a l’inici de lliga” i subratlla que “des del primer dia he trobat una família i es nota que venen d’un any molt bo”. El defensor sosté que “la gent està molt il·lusionada de cara a l’estrena del club a la Segona Divisió A i amb un grup així poder repetir una gran temporada serà, segur, molt més fàcil”. Pel que fa al seu rol a l’equip, Alende destaca, per sobre de tot, que “Lugo i Andorra són dos estils de joc diferents, i aquí és un futbol més combinatiu i menys directe”.

Jacobo i Jandro, cap a Girona

El grup enceta demà una setmana de treball a Girona amb l’afegit dels dos darrers fitxatges, l’extrem Jacobo González i Jandro Orellana. L’equip jugarà un amistós contra el Girona i un altre contra l’Espanyol B.

tracking