L'Inter cau contra el CFR Cluj Romanès (3-0)

El CFR Cluj resol l’anada de la segona eliminatòria amb una solvència que no es va acabar d’exposar durant els 90’

Aridai Cabrera va ser un dels millors jugadors de l'Inter Escaldes ahir a Cluj.INTER ESCALDES

El campió de lliga romanès, amb alguna presència a la fase de grups de la Champions League en el seu full de serveis, el CFR Cluj, va despatxar l’Inter Escaldes en el partit d’anada de la segona ronda eliminatòria de la Conference League (3-0). Un partit amb poca història, on no van passar gaire coses, amb llacunes evidents pròpies dels mesos d’estiu, i on els de Dan Petrescu van poder resoldre la situació sense gaire estridències.

L’enfrontament ja es va entelar amb el matiner primer gol del Cluj. Al minut 5, Betancor va convertir un penal per unes mans de Raúl Feher i va obligar l’Inter a començar a treure aigua massa d’hora. L’equip de Dan Petrescu no va enganyar ningú i va afegir, a la seva superioritat tècnica, un irrefutable perill en les jugades a pilota parada, aspecte on els escaldencs sabien que havien de parar una atenció especial. El porter Adrià Muñoz va refredar dues opcions clares dels rumanesos a la primera part, en accions de Paün i Debeljuh, i l’Inter seguia dret amb Aridai –va tenir l’opció de restar fregant el descans– i de Genís Soldevila, alliberat en atac i caient a banda per buscar protagonisme amb pilota. El Cluj, però, sense ser tampoc massa paparra, va augmentar el marcador abans de marxar a vestidors, en una acció aïllada. Debeljuh va resoldre amb comoditat una assistència per l’esquerra de Betancor als 38’ i va estripar el guió del grup d’Otger Canals, que enfosquia les seves opcions.

A la represa, l’Inter no va saber trobar-se ni recalcular la ruta davant un Cluj que va tenir prou amb espantar Adrià Muñoz i la defensa escaldenca en alguna aproximació episòdica i en arrodonir el resultat agraïnt un mal refús de Feher que es va colar a dins (84’). Els canvis van atorgar oxígen però poques idees a l’Inter que, això sí, va competir amb solidesa contra un equip superior que, tot i no ser un martell, sí que se’n va anar amb un marcador més folgat. El 3-0 no permet, teòricament, somiar però deixa al·licients pendents per a la tornada del dia 27 al Comunal Joan Samarra.