L’FC Andorra derrota el Leganés per 0-2 al primer partit de pretemporada
Els jugadors tricolors celebren el 0-1 que va marcar Carlos Martínez.

FC ANDORRA
Actualitzada 20/07/2022 a les 12:00
L’FC Andorra va encetar la pretemporada amb una victòria convincent contra el Leganés per 0-2 en un duel en què els tricolors van dominar en quasi tot moment, i on els pepineros no van inquietar la portaria dels homes d’Eder Sarabia. Carlos Martínez, als quatre minuts, i Manu Nieto, a l’equador de la segona meitat, van anotar els gols de l’estrena a la pretemporada.

Ja d’inici, Sarabia va apostar per un onze amb el central Alende com a únic fitxatge, i amb jugadors poc habituals l’any passat com David Martín o Eudald Vergés, amb el jove Pau Casadesús també com a titular. I precisament dos d’aquests pocs habituals, Cadasesús i Martín, van fabricar una jugada ben d’hora que va acabar amb una centrada des de la dreta de Pau perquè Carlos Martínez, qui si no, obrís el marcador amb una rematada de cap als quatre minuts de joc. I com si encara seguís la inèrcia del final de la passada temporada, els tricolors van seguir amb el domini, i el davanter català va tenir el segon amb una vaselina que va sortir alta. El Leganés intentava tocar també en busca de l’empat, tot i que el duel va entrar en un tram sense ocasions després de la pausa d’hidratació, més enllà d’un tir desviat de Marc Fernández amb el que es va arribar al temps de descans.

A la represa, Sarabia va fer un onze nou amb els fitxatges Raúl Lizoain i Diego Pampín, els habituals Rubén Bover o Marc Aguado, i el jove internacional amb l’absoluta Berto Rosas. El ritme del duel va anar baixant, fins que Manu Nieto va aprofitar una passada enrere d’Adrià Altimira a l’equador de la segona meitat per fer el segon i encarrilar la victòria contra els madrilenys. Sarabia va seguir movent la banqueta donant entrada als juvenils del Nàstic de Manresa, Bomba i Luka, i Nieto va tenir el tercer, però el porter Dani Jiménez va aturar el seu penal, i a la segona rematada, el davanter andalús tampoc va estar encertat.

Els tricolors seguiran entrenant al Pinatar Arena i divendres afrontaran un nou partit contra el Reial Múrcia a les instal·lacions de San Pedro del Pinatar.

ELS NOUS

Diego Alende. TITULAR
Va ser l’únic dels fitxatges que va sortir com a titular, i va mostrar seguretat a l’eix de la defensa en uns 45 primers minuts plàcids.

Diego Pampín. TÍMID

Va tenir menys protagonisme en atac que la banda dreta, però no va tenir cap problema en les facetes defensives.

Raúl Lizoain. TRANQUIL
El porter va estrenar-se a la segona meitat i no va ser gairebé inquietat per l’atac madrileny, que no va generar ocasions.

Marc Vidal. ABSENT
El porter no va tenir minuts en el duel contra el Leganés, ja que Nico Ratti i Raúl Lizoain van repartir-se la porteria.