x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Automobilisme

Vuitè lloc de Raül Ferré a la Pujada a Dunières

Va acabar també en segona posició de la categoria E2SC 2A
Raül Ferré, en una competició anterior.

Raül Ferré, en una competició anterior.

Raül Ferré, en una competició anterior.

ACA
Actualitzada 19/07/2022 a les 12:07
Raül Ferré va finalitzar en vuitena posició a la general de la Côte Nationale de Dunières Auvergne (Pujada a Dunières), corresponent a la Primera Divisió del Campionat de França de Muntanya. Aquesta era la segona cursa del corredor de Silver Car al certàmen després d’haver d’abandonar a la pujada al Col Saint-Pierre a l’abril per problemes mecànics, i l’integrant del programa de Joves Pilots de l’ACA va estar a la part capdavantera de la classificació ja des de l’inici.

Ferré va tancar les tres pujades d’entrenament en novè lloc, i segon de la seva categoria amb un millor registre d’1’04”398, un temps que va poder rebaixar a les quatre pujades de la competició i que va deixar en gairebé quatre segons a l’última de les proves amb un temps d’1’02”476. Sumant els dos millors resultats, el pilot va obtenir un temps de 2’05”027 que va deixar-lo a menys de sis segons del vencedor absolut de la prova, que va ser Damien Chamberod, seguit per Billy Ritchen i Cyrille Frantz. Pel que fa a la classe E2SC 2A, Ferré va acabar segon per darrere de Cindy Gudet, mentre que Emmanuel Arbant va tancar els llocs de podi.

Després de la cursa, Ferré va manifestar que “ha estat un bon cap de setmana, el ritme de carrera és molt alt a la primera divisió i cal estar al 100%”, i va afegir que “la prova m’ha exigit una millora constant i analitzar cada detall, marxem amb bones sensacions i molta informació que ens ha de permetre progressar en les properes curses”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts