Pretemporada

Victòria de l'FC Andorra contra el Leganés (0-2)

Carlos Martínez i Manu Nieto han estat els golejadors

Celebració del primer golFc Andorra

L'FC Andorra ha derrotat el Leganés per 0-2 al primer partit de pretemporada gràcies a un solitari gol de Carlos Martínez. Dels nous fitxatges, Eder Sarabia ha fet sortir d'inici només a Diego Alende, i ha combinat un onze amb habituals del curs passat com Ratti, Pastor Hevel o Carlos Martínez, i altres menys habituals com Pau Casadesús, Eudald Vergés i David Martín. Les coses s'han posat de cara ben ràpid pels tricolors, que als quatre minuts s'han avançat gràcies a Carlos Martínez, que ha aprofitat una bona jugada entre David Martín i Pau Casadesús per rematar amb el cap una centrada d'aquest últim per obrir el marcador. El davanter català ha tingut el segon poc després, però la seva vaselina ha sortit a fora per ben poc. El matx ha transitat posteriorment sense ocasions, tret d'un tir llunyà de Marc Fernández, i ha arribat amb el 0-1 al descans.

A la represa, Sarabia ha fet una alineació totalment nova donant entrada als fitxatges Diego Pampín i Raúl Lizoain, a l'internacional absolut Berto Rosas, o a habituals com Rubén Bover o Marc Aguado. El ritme del duel ha baixat i ha costat que els dos equips generessin ocasions de gol clares, fins que a l'equador de la represa, Manu Nieto ha fet el segon després d'una passada enrere d'Adrià Altimira després d'arribar a la línia de fons. El davanter andalús ha tingut precisament el tercer amb un penal, però l'ha aturat el porter del Leganés, i Nieto tampoc ha encertat en la segona rematada, que ha marxat desviada. El marcador ja no s'ha tornat a moure, i els tricolors han sumat el primer triomf d'aquesta pretemporada.

L'FC Andorra seguirà treballant al Pinatar Arena de San Pedro del Pinatar, i divendres es veurà les cares amb el Reial Múrcia de Primera RFEF.