Objectiu Top-15 a la Copa del Món per a Irineu Esteve

Carola Vila se centrarà en la Copa d'Europa

Presentació de la nova temporada d'esquí de fons de la FAEMarc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La secció d'esquí de fons de laFAEha presentat aquest matí la nova temporada amb el principal objectiude quèIrineuEsteve entri dintre del Top-15 o Top-20 a la Copa del Món. Segons ha explicat el responsable de la secció, Joan Erola, "està realitzant una pretemporada molt bona, i l'objectiués estar entre els millors del món i buscar el salt de qualitat", i ha afegit que "volem estar més endavant del 30, ficats dintre del Top-15 o Top-20 i buscar la regularitat i per què no estar entre els sis o deu millors del món en algunes curses com ja ha fet alguna vegada".

Pel que fa a l'altra integrant de l'equip absolut d'esquí de fons, Carola Vila, enguany se centrarà en la Copa d'Europa i no en la Copa del Món com va fer l'any passat per tal de fer "un petit pas enrere per fer-ne dos endavant".De la seva banda, l'estructura de laFAEha decidit "buscar un programa més ambiciós" pel conjunt dejoves formatper Gina delRioi QuimGrioche. L'objectiu és intentar entrar entre els millors a la Copa d'Europa de la seva categoria, i apujar el nivell perquè en el futur puguin incorporar-se a competicions més importants.

Com a novetat, l'italià CristianZorzis'incorporarà a l'estructura tècnica de l'equip absolut de laFAE. Es tracta d'unexfondistaque va sumar quatre medalles olímpiques durant la seva carrera esportiva (tres a Salt Lake City 2002 i una a Torí 2006). Segons ha assenyalat Erola, "és un perfil de tècnic que pot ajudar-nos molta nivell dematerial, i a l'Irineutambé podrà aportar-li moltes coses fora d'aquest àmbit per la seva gran experiència".

tracking