La UEFA valida que l'Inter jugui al Comunal

Rebrà el CFR 1907 Cluj romanès el dimecres 27 a les 17.00 hores

L'Inter ja va jugar competició europea el 2020 a l'Estadi Comunal contra el Dundalk.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit de tornada de la primera eliminatòria de la UEFA Europa Conference League entre l’Inter Club d’Escaldes i el CFR 1907 Cluj romanès podrà disputar-se a l’Estadi Comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella després que tant la UEFA, com el conjunt visitant validessin el canvi d’instal·lació, tal com va informar el club escaldenc. En un primer moment, la seu assignada per a aquest duel havia estat l’Estadi Nacional, i amb el canvi de camp hi haurà també una modificació en la data, ja que el matx s’havia previst en un primer moment per al dimarts 26 a les 19.00 hores, i finalment es disputarà el dimecres 27 a les 17.00 hores. El duel d’anada a Romania es jugarà el dijous anterior, 21 de juliol, a les 19.30 hores.

Aquest no serà el primer duel europeu que el conjunt escaldenc disputi a la instal·lació de la capital, ja que a l’estiu del 2020 va jugar-hi la segona eliminatòria de la UEFA Europa League contra el Dundalk irlandès, en una eliminatòria disputada a partit únic a l’Estadi Comunal a causa de la situació pandèmica que hi havia arreu d’Europa.

De cara a l’eliminatòria contra el Cluj, l’Inter d’Escaldes va sumar dos nous reforços després de l’eliminació a la ronda preliminar de la Lliga de Campions: Cristian González Chete i Roger Marcé. El primer és un central format a l’Albacete, mentre que el segon és un lateral esquerre forjat a La Masia del Barça.

tracking