Motociclisme

Cardelús aconsegueix una tercera i una quarta plaça a Portimao

Xavi Cardelús, al podi.PROMORACING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va tornar al podi a la cinquena cita de l’Europeu de Moto2 després d’aconseguir una tercera plaça a la primera de les curses celebrades al Circuit de Portimao, a l’Algarve. A la segona de les carreres, el pilot del Pormoracing va tenir també ben a prop els llocs d’honor, però va acabar finalitzant en quarta posició.

A la primera cursa, Cardelús va perdre posicions a la sortida (arrencava setè), passant a rodar vuitè les dues primeres voltes. A poc a poc va anar progressant, situant-se al grup que lluitava pel podi (el vencedor, Àlex Escrig, i el segon, Lucas Tulovic, ja s’havien escapat), i el pilot del Principat va assaltar el tercer lloc a quatre voltes per creuar la línia de meta i ja no va deixar escapar els llocs d’honor. A la segona cursa, Cardelús sortia també setè i va mantenir aquesta posició les dues primeres voltes, però ràpidament va passar al cinquè lloc, i després al quart, però sense opcions de lluitar per entrar també al podi de la segona cursa.

Després de la cursa, Cardelús va manifestar que “el balanç que faig d’avui és positiu perquè he tornat a pujar al podi”, i va afegir que “hem de deixar Portugal força satisfets”.

L’Europeu de Moto2 s’atura ara fins al 9 d’octubre, quan tornarà a Motorland.

tracking