Tret de sortida a les obres de l'Estadi Nacional

A més de la gespa, s’han de fer altres actuacions a la grada i a la zona de premsa

Operaris a la gespa de l'Estadi Nacional amb els dirigents de l'FC Andorra al fons.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va arrencar ahir les obres de reforma de l’Estadi Nacional perquè la instal·lació pugui acollir els duels dels tricolors a la Segona Divisió espanyola. El president de l’entitat, Ferran Vilaseca, dos dels copropietaris, Higni Cierco i Francesc Destrée, i el director esportiu Jaume Nogués, van supervisar l’inici dels treballs que tindran com a punt principal el canvi de gespa. A més, també s’hauran de fer reformes a la graderia, zona de premsa i torres d’il·luminació. La idea, segons va explicar Vilaseca, és posar gespa natural híbrida, i les previsions són que dilluns ja estigui tot el camp aixecat. Segons ha pogut saber el Diari, després es posaran els tubs de calefacció, rec i drenatge, després una petita capa de grava, i 15 cm de sorra blanca just per sota del que serà la nova gespa. A més, el camp pujarà uns centímetres i es mourà una mica cap a la dreta.

El president de l’entitat, Ferran Vilaseca, va manifestar que “tenim molta satisfacció perquè ha estat un estiu molt intens”, i ha volgut agrair a la “ministra i el cap de Govern, al rugbi i federacions implicades i al nostre equip perquè hi ha hagut un esforç titànic per poder arrencar les obres”. Sobre el cost, ha destacat que “no el sé, ja ho veurem quan acabin”, i va afegir que “seran cares de nassos perquè hem de córrer molt”. Per últim, va afirmar que “tenim un compromís amb LaLiga, vam comprometre’ns a tenir el camp llest al setembre, i així ho intentarem”.

A més, va destacar que el projecte de Prada de Moles segueix endavant, i que l’equip es podria entrenar al Comunal aquest mes.

SARABIA AFIRMA QUE "LA GENT ESTÀ AMB MOLTA IL·LUSIÓ"

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va fer una primera valoració de les primeres jornades d’entrenament al Pinatar Arena de San Pedro del Pinatar (Múrcia), i va manifestar que “anem a poc a poc com m’agrada a mi, sobretot per començar a agafar rutines, i la veritat és que la gent està amb molta il·lusió i estem treballant bé”, i va afegir que “a poc a poc s’incorporen jugadors nous, així que content”. Sobre els nous, va destacar que “el que vam fer l’any passat ha de marcar el camí, ara els ho estem inculcant als nous, parlant de coses del joc, comportament i coses de vestidor, i han de ser important repetir-ho”. Per últim, va afirmar que “avui farem un primer partit amistós entre nosaltres, sempre m’agrada que la primera presa de contacte sigui més controlada, i dimarts, contra el Leganés”.

Cierco, Vilaseca i Destrée, a l'Estadi Nacional.

tracking