Atlètic Escaldes i UE Santa Coloma cauen eliminats

Els jugadors del Gzira celebren el 0-1 al Nacional.Fernando Galindo

Atlètic Escaldes i UE Santa Coloma van caure ahir eliminats a la primera ronda de la UEFA Europa Conference League després de perdre els seus partits contra Gzira i Breidablik, respectivament. Amb aquestes desfetes, l’únic representant tricolor a la competició serà l’Inter Escaldes, que la setmana que ve arrencarà a domicili la segona ronda contra el CFR Cluj romanès.

En el cas de l’Atlètic Escaldes, va repetir a l’Estadi Nacional el mateix guió que en el duel d’anada, amb els escaldencs dominant però sense mostrar-se encertats de cara a porteria. Iván Garrido, Hamza o Guillaume van tenir el gol a les seves botes, però la pilota no va acabar entrant. A la represa, el matx va seguir pel mateix camí, amb l’Atlètic monopolitzant la pilota i les ocasions, però sense acabar-les de materialitzar i el duel va anar a la pròrroga. En el temps extra, un golàs de Jefferson va enterrar les opcions escaldenques i va donar el pas als maltesos.

De la seva banda, l’UE Santa Coloma va tenir la sorpresa a prop després d’avançar-se 0-1 contra el Breidablik, líder islandès, amb un gol de Paredes, però Thorvaldsson va empatar just abans del descans. A la represa, Tiago va evitar amb les mans un gol islandès, i va veure la vermella. Gunnlaugsson no va fallar des del punt de penal, i el conjunt islandès es va acabar imposant per 2-1. El Breidablik en volia més, i va sentenciar amb els gols de Yeoman i Steindórsson que van suposar el 4-1 i l’eliminació dels colomencs.