FC Andorra

Arrenquen les obres de l'Estadi Nacional

La instal·lació haurà d’estar llesta pel 4 de setembre

Arrenquen les obres de l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí han arrencat les obres de l’Estadi Nacional per adequar la instal·lació governamental per la disputa dels partits de l’FC Andorra a la Segona Divisió del futbol espanyol. El principal treball serà la substitució de la gespa artificial per una de natural que, en principi, serà natural híbrida, segons ha explicat el president de l’entitat, Francesc Vilaseca. A més, també s’han de remodelar altres espais com les torres d’il·luminació, alguna part de la graderia, o la zona de premsa.

Vilaseca ha explicat aquest matí que “tenim molta satisfacció perquè ha estat un estiu molt intens”, i ha volgut agrair a la “ministra i el cap de Govern”, així com “al rugbi, a les federacions implicades i al nostre equip, perquè hi ha hagut un esforç titànic per poder arrencar les obres”. Preguntat per si els treballs arribaran a temps, el president de l’entitat ha destacat que “ho intentarem i farem doble torn si cal”, i ha afegit que “tenim un compromís amb LaLiga, vam comprometre’ns a tenir el camp llest al setembre, i així ho intentarem”. Pel que fa al pressupost, Vilaseca ha explicat que “no sé el cost, ja ho veure’m quan acabin”, i ha afegit somrient que “seran cares de nassos perquè hem de córrer molt”.

Per últim, Vilaseca ha admès que el tema de Prada de Moles a Encamp “està avançant poc a poc però de forma segura, i hem de seguir les passes necessàries per fer-ho ben fet, i estem molt il·lusionats”, i també ha agraït la “predisposició i voluntat d’ajudar-nos a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol”, i ha confessat que “amb una mica de sort, quan l’equip torni de l’estada de pretemporada a Múrcia, podrà entrenar ja a l’Estadi Comunal”.

tracking