x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra tanca el fitxatge del migcampista Jandro Orellana

El jugador arribarà lliure després d’acabar contracte amb el filial del Barça
Jandro Orellana, el curs passat en un duel contra l'FC Andorra.

Jandro Orellana, el curs passat en un duel contra l'FC Andorra.

Jandro Orellana, el curs passat en un duel contra l'FC Andorra.

PACO LARGO / FCB
Actualitzada 14/07/2022 a les 12:09
Jandro Orellana serà el cinquè fitxatge (a més del retorn com a cedits de Marc Aguado i Dani Morer) de l’FC Andorra pel debut del conjunt tricolor a la Segona divisió del futbol espanyol. Té 21 anys (en farà 22 el 8 d’agost) i es tracta d’un migcentre que arribarà provinent del Barça B després de quedar lliure el 30 de juny passat. El periodista Ángel García va avançar l’interès dels d’Eder Sarabia pel futbolista i, segons ha pogut saber el Diari, l’acord entre les dues parts està totalment tancat, i en els propers dies està previst que s’incorpori a la concentració de pretemporada que l’equip realitza des d’ahir a San Pedro del Pinatar i s’oficialitzi la seva arribada al conjunt tricolor.

Nascut a Gavà, Orellana va arribar al Barça l’estiu del 2014 procedent de l’Espanyol, i va fer la gran majoria de la seva etapa formativa al conjunt blaugrana. Durant el període a la base del Barça, va guanyar una Youth League (Champions League juvenil), i va proclamar-se també campió d’Europa sub-17 i sub-19 amb la selecció espanyola.

Orellana va debutar amb el primer equip del Barça en un amistós contra el Cartagena, i el curs passat va disputar 23 partits, 16 dels quals com a titular, amb el filial blaugrana a la Primera RFEF. Va convertir-se en un habitual en els esquemes de Sergi Barjuán, excepte quan va estar lesionat en dues ocasions, i en aquests duels va repartir un total de quatre assistències amb el conjunt català.
 
L'EQUIP ARRENCA L'STAGE A SAN PEDRO DEL PINATAR
L’FC Andorra va arribar ahir a San Pedro del Pinatar (Múrcia) per realitzar el primer stage de pretemporada. El conjunt tricolor estarà en terres murcianes fins al dissabte 23 i disputarà els dos primers amistosos de l’estiu contra el Leganés i el Reial Múrcia.


Després d’aquesta primera estada, l’FC Andorra es desplaçarà a Torremirona per realitzar una segona concentració. En terres gironines s’enfrontarà al Girona FC el dimecres 27 de juliol.
  • #1 XIKI
    (14/07/22 09:43)

    Jaume...et felicito!!!!
    Quin gran fitxatxe per deu!!!!

    Bona feina esteu fent. Ara a per el filial tambe i Fem que Andorra sigui un espectáculo de fútbol...

    Ojalá aguantem o pugem i el filial vagi pujan i siguem un país futbolistic

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts