x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

140.000 euros per Oriol Paulí

Barça i MoraBanc tenen les primeres converses pel jugador català, però els culers no arriben a la xifra que volen els tricolors
Johnny Dee signa per dues temporades

Johnny Dee signa per dues temporades

Johnny Dee signa per dues temporades

Oriol Paulí, en el duel contra el Barça al Poliesportiu d'Andorra.

Oriol Paulí, en el duel contra el Barça al Poliesportiu d'Andorra.

Oriol Paulí, en el duel contra el Barça al Poliesportiu d'Andorra.

Fernando Galindo
Actualitzada 14/07/2022 a les 11:04
El MoraBanc Andorra vol 140.000 euros per deixar sortir Oriol Paulí rumb a l’FC Barcelona, però el conjunt català encara no arriba a la xifra que demana l’entitat que presideix Gorka Aixàs. Segons van explicar mitjans catalans i va poder confirmar el Diari, blaugranes i tricolors van tenir dimarts una primera presa de contacte per abordar el traspàs de l’aler al club català (té un any més de contracte amb el MoraBanc), tot i que encara no es va arribar a cap acord. De fet, el Barça havia ofert alguns jugadors en qualitat de cedits per poder abaratir l’operació, però va trobar-se amb la negativa del conjunt del Principat, que prefereix que entrin diners a la caixa, i està previst que les converses segueixin en properes jornades.

Paulí va estar a la Masia de l’FC Barcelona entre el 2006 i el 2014 abans de fer el salt a l’Herbalife Gran Canària, equip des d’on va arribar al MoraBanc. Un dels motius per interessar-se en Paulí és que, segons Mundo Deportivo, el president de l’entitat blaugrana, Joan Laporta, volia que el cupo o jugador de formació que necessita l’equip després de la marxa de Roland Smits i Pierre Oriola fos català, i aquí és on va aparèixer el nom de l’encara aler del MoraBanc Andorra, que ve de consolidar una gran temporada com a tricolor, posant-se l’equip a l’esquena en molts dels mals moments que va tenir durant la campanya passada, que va finalitzar amb el descens a la Lliga LEB Or.

Pel que fa a les arribades, el club va confirmar ahir el fitxatge de Johnny Dee, escorta de 29 anys i 1,83 metres que l’any passat va jugar a les files del Movistar Estudiantes amb 9,6 punts de mitjana. Té una àmplia experiència a la LEB Or després d’haver aconseuit els ascensos a l’ACB amb Betis i Gipuzkoa.

Johnny Dee, que destaca com un gran tirador, signa com a tricolor per les dues properes temporades, i el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar que “el seu tir de tres serà una de les armes importants de l’equip aquesta temporada i comptarem amb la seva experiència per assumir responsabilitats en els moments decisius”.
 
ESTRENA A CASTELLÓ, I DEBUT A CASA CONTRA EL CANTÀBRIA
El MoraBanc Andorra debutarà a la LEB Or el divendres 7 d’octubre a domicili a la pista del TAU Castelló, segons el calendari de la competició sortejat ahir per la Federació Espanyola de Bàsquet. L’estrena a casa arribarà entre setmana, el dimecres 12 d’octubre, quan els tricolors rebin el Grupo Alega Cantàbria al Poliesportiu. Pel que fa als duels contra els equips, sobre el paper, punters de la categoria, el San Pablo Burgos visitarà Andorra la jornada 6, i la 9 el MoraBanc jugarà fora contra l’Estudiantes. L’últim duel de la competició serà a domicili contra l’Acunsa Gipuzkoa.


El MoraBanc Andorra jugarà enguany els partits com a local els dissabtes a les 18.30 hores, mentre que els duels intersetmanals seran a partir de les 20.00 hores.
Etiquetes
  • #2 Xavi
    (14/07/22 13:36)

    Perquè aquí podeu el preu??perquè és el barça? Quan han pagat pel jelinek?de clàusula? O tots O ningú.

    Respondre
  • #1 Esteve
    (14/07/22 09:11)

    No que fos el Lewandowski …!!!     Jajajajajajajaja 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts