El MoraBanc comença la LEB or a la pista del Castelló

Els tricolors debuten a casa l'11 d'octubre contra el Cantabria

El nou entrenador tricolor, Natxo Lezkano, ahir abans de la presentació a la seu central de MoraBanc.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra debutarà a la LEB Or a domicili al camp del TAU Castelló el divendres 7 d’octubre, segons el calendari sortejat avui per la federació espanyola. L’estrena a casa arribarà entre setmana, el dimarts 11 d’octubre, contra el Grupo Alega Cantabria. Ben aviat, a la jornada 6, hi haurà un dels duels complicats amb la visita del Burgos al Poliesportiu, mentre que el primer duel contra l’Estudiantes serà a la jornada 9, el 2 de desembre a domicili.

En el cas de la LEB Or, el calendari és simètric, i els tricolors tancaran la primera volta i la lliga contra un altre dels equips grans, l’Acunsa Gipuzkoa. El matx de la 17a jornada serà a casa el 20 de gener, i l’últim partit de lliga serà al País Basc el 19 de maig.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha fet una valoració del calendari i ha manifestat que "serà una temporada que es presenta molt difícil i competida, i amb un calendari ja amb tres partits a la primera setmana. Haurem d'arribar el millor preparats i amb una bona pretemporada" i ha afegit que "debutem a Castelló, un equip consolidat a la lliga, amb un pavelló amb una bona afició, i arrencarem en un lloc d'exigència que ens donarà el termòmetre de la competició". A més, Solana ha destacat que "des de que estem construint l'equip tothom és conscient de la dificultat de la temporada, no només perquè tothom ens posa l'etiqueta de favorits, però també hi ha equips com Burgos o Estudiantes, altres amb potencial com Palència o Corunya", i ha clos que "haurem de fer que aquesta pressió sigui il·lusió, intentar fer el millor possible les coses i tenir la sort que no hem tingut l'últim any per intentar portar l'equip una altra vegada a la Lliga ACB".

tracking