x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Comiat de Jelínek, i confirmat el retorn de Bartolomé

Alexis torna a casa

Alexis torna a casa

Alexis torna a casa

David Jelínek, al Poliesportiu d'Andorra.

David Jelínek, al Poliesportiu d'Andorra.

David Jelínek, al Poliesportiu d'Andorra.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/07/2022 a les 09:44
El fins ara capità del MoraBanc Andorra i jugador de l’UCAM Múrcia les dues properes temporades, David Jelínek, va acomiadar-se ahir de l’entitat tricolor a través de les xarxes socials. Després d’uns quants dies de silenci després d’enviar un burofax al club per demanar trencar el seu contracte de franc i d’estar concentrat amb la seva selecció, el txec va escriure a Instagram que “no és gens fàcil acomiadar-me d’Andorra, del club, de l’afició i de tot el país”, i va afegir que “vull agrair-vos per haver fet d’aquest lloc casa meva”. Per acabar, va assenyalar que “hem passat per moments bons i per moments dolents, però sempre m’heu donat estima i suport. Ha estat un honor vestir la samarreta del MoraBanc Andorra, que representa tot un país. Andorra sempre tindrà un lloc especial al meu cor”.

D’altra banda, el club va confirmar ahir el retorn d’Alexis Bartolomé a l’entitat, tal i com havia avançat el tècnic Natxo Lezkano. Després de dos anys cedit a Oviedo, precisament sota les ordres del tècnic basc, ara l’aler torna a casa i allarga un any més el seu contracte com a tricolor que acabarà al 2024.

A més, el club i el comú d’Escaldes-Engordany van renovar el conveni de col·laboració. Tot i el descens, la corporació liderada per Rosa Gili mantindrà l’aportació econòmica al club “mostrant així el seu suport”, segons van indicar en un comunicat. El comú seguirà sent un any més el patrocinador de l’equip tricolor de capacitats especials, que jugarà al Prat Gran. També disputarà allà el primer equip el Trofeu Escaldes-Engordany.
Etiquetes
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts