Preparat per al nou repte

Raúl Lizoain arriba a l’FC Andorra il·lusionat pel nou any, i llest per aportar experiència

Raúl Lizoain i Jaume Nogués, ahir a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Raúl Lizoain arriba a l’FC Andorra preparat per assumir el nou repte del club a la Segona Divisió, i disposat a donar un cop de mà en aquesta nova aventura amb la seva experiència. I és que el porter canari ha disputat 119 partits a la categoria de plata del futbol espanyol (a més de 32 a la Primera Divisió). “Aquest any serà un repte, i vinc a ajudar i aportar l’experiència que he tingut aquests anys perquè el club continuï creixent”, va manifestar Lizoain, que va afegir que “Andorra era un lloc que m’atreia pel que m’havien comentat del país i de l’equip”. Sobre els motius per acabar-se de decidir per l’FC Andorra, el porter va destacar que “el que em van comentar Eder Sarabia i Nogués va ser el que va acabar de convèncer-me per l’ambició i les ganes de créixer, i de vegades un ha d’apostar, triar un lloc estigui a gust, i vaig triar la millor opció”.

Lizoain compartirà porteria amb Nico Ratti i Marc Vidal, i sobre si es veu com a titular, va afirmar que “jo vinc a competir amb mi mateix i a aportar l’experiència que tinc. Aquesta és una decisió que ja es veurà”. Per la seva banda, Jaume Nogués va destacar que “és un porter molt contrastat a la categoria, i va ser de les primeres trucades que vam fer i vam tenir un feedback molt positiu”.

Nogués va referir-se també a l’inici del mercat de fitxatges (els tricolors han incorporat Lizoain, Pampín i Vidal, i han recuperat Aguado, Morer i Nieto) i va assenyalar que “segurament hi haurà vuit o nou fitxatges més”. També s’està treballant en les sortides, i el director esportiu va manifestar que “és complex perquè són jugadors que ens van ajudar a pujar, i s’han de fer les coses ben fetes i amb gratitud”.

Mentrestant, l’equip entrena al camp de la FAF de la Massana, on avui farà l’última sessió preparatòria abans de marxar demà cap a Múrcia a fer la primera estada de pretemporada.

tracking