El MoraBanc i Escaldes renoven el conveni de col·laboració

El comú manté l'aportació econòmica de la passada temporada

El MoraBanc i Escaldes renoven el conveni de col·laboració

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra i el comú d'Escaldes-Engordany seguiran un any més de la mà després de renovar el conveni de col·laboració que uneix a totes dues entitats. Tot i el descens de categoria, la corporació mantindrà la mateixa contraprestació econòmica que durant la campanya anterior.

El conveni estableix que la corporació seguirà patrocinant a l'equip de capacitats especials de l'entitat tricolor, i que aquest conjunt farà els seus entrenaments i partits al pavelló del Prat Gran de la parròquia. A més, el primer equip hi jugarà també un partit amistós de pretemporada corresponent al Trofeu Escaldes-Engordany.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha manifestat que "la vinculació entre les dues entitats està marcada des dels inicis de la història del club i que això segueixi sent així és tot un orgull per al club", mentre que el cònsol Menor d'Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha assenyalat que "el MoraBanc és un club que està integrat al país d’una manera molt especial i després de l’accident de la temporada passada crec que era important ajudar el club en aquest intent de tornar a la lliga ACB", i ha afegit que "per nosaltres també és un orgull que l’equip de capacitats especials porti el nom d’Escaldes-Engordany a la samarreta".

Jelínek s'acomiada del club

D'altra banda, l'ex-capità tricolor, David Jelínek, s'ha acomiadat del club en una carta oberta a les xarxes socials. L'aler txec ha manifestat que "no es gens fàcil acomiadar-me d'Andorra, del club, de l'afició i de tot el país", i ha afegit que "vull agrair-vos per fer d'aquest lloc casa meva". A més, ha assenyalat que "hem passat per moments bons i dolents, però sempre m'heu donat carinyo i recolzament", i ha clos que "ha estat un honor vestir la samarreta del MoraBanc Andorra que representa a tot un país. Andorra sempre tindrà un lloc especial al meu cor"

tracking