x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Piragüisme

Mònica Doria es penja el bronze a la competició de caiac extrem

La palista guanya la sèrie de quarts i de semifinals i acaba en tercera posició a la gran final
Mònica Doria, a la dreta, al podi.

Mònica Doria, a la dreta, al podi.

Mònica Doria, a la dreta, al podi.

Actualitzada 11/07/2022 a les 06:37
Mònica Doria va penjar-se una nova medalla per tancar la seva actuació al Campionat del Món sub-23 de piragüisme, i va endur-se també el bronze a la competició de caiac extrem. Després de la decepció de la jornada de dissabte en canoa, la palista va anar a totes des del començament, i va superar els vuitens de final en segona posició de la seva eliminatòria.

A partir d’aquí, Doria va posar la directa i va vèncer en les seves sèries tant de quarts de final (davant de Clara Gonzálex, Hannah Suess i Eva Hocevar) com de semifinals (va superar Naemi Braendle, Alena Marx i Clara Gonzalez). A la gran final va arrencar última, però va poder pujar al tercer lloc a la primera porta. La competitivitat era màxima i una petita enganxada entre totes les competidores va fer que perdés temps, però finalment la palista del Principat va poder creuar la línia de meta en tercera posició garantint-se així el seu segon bronze a Ivrea (Itàlia). L’or va ser per a l’alemanya Nikita Setchell, i la plata per a Naemi Braendle.

Doria tanca així un espectacular cap de setmana amb les medalles de bronze aconseguides divendres a la competició de caiac, i la d’ahir a la prova de caiac extrem, una disciplina que s’estrenarà d’aquí a dos estius en uns Jocs Olímpics a París 2024.
Els Jocs, però, queden lluny, i ara el següent gran repte per a Doria serà el Campionat del Món absolut que se celebrarà a Ausburg (Alemanya), entre el 26 i el 31 de juliol. En aquesta cita, la palista repetirà triplet i tornarà a competir en canoa, caiac i extrem.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts