x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
FC ANDORRA

Lizoain es mostra preparat pel nou repte

Jaume Nogués espera uns vuit o nou fitxatges més

Presentació de Raúl Lizoain

Presentació de Raúl Lizoain

Raúl Lizoain és el primer fitxatge de l'entitat tricolor per disputar la Segona Divisió espanyola

Actualitzada 11/07/2022 a les 20:23
L'FC Andorra ha presentat aquesta tarda a Raúl Lizoain, primer fitxatge de l'entitat tricolor per disputar la Segona Divisió espanyola. El porter ha manifestat que "era un lloc que m'atreia pel que m'havien comentat del país i de l'equip", i ha afegit que "el que em van comentar Eder Sarabia i Nogués va ser el que va acabar de convèncer-me per l'ambició i les ganes de créixer", i ha clos que "de vegades un ha d'apostar, triar un lloc on vagi a estar a gust, i vaig triar la millor opció".

Lizoain ha destacat que "aquest any serà un repte, i vinc ajudar i aportar l'experiència que he tingut aquests anys perquè el club continuï creixent", i ha explicat que el fet que Eder Sarabia, amb qui va coincidir a Las Palmas, sigui l'entrenador, el va ajudar també a decidir-se. Sobre si es veu com a primer porter, ha declarat que "jo vinc a competir amb mi mateix i a aportar l'experiència que tinc. Aquesta és una decisió que ja es veurà".
 

Vuit o nou fitxatges més


El director esportiu tricolor, Jaume Nogués, ha destacat que "segurament hi haurà vuit o nou fitxatges més", mentre que en referència a l'operació sortida, ha assenyalat que "s'està treballant, però és complex perquè són jugadors que ens van ajudar a pujar, i s'han de fer les coses ben fetes i amb gratitud". En aquest aspecte, tots els jugadors de la plantilla aniran a fer l'estatge de pretemporada a Múrcia, perquè "tothom serà un més fins que deixi de ser jugador de la plantilla".

Per últim, Nogués s'ha referit també a l'Estadi Nacional, i tot i no voler entrar en detalls, ha afirmat que "ja hem començat les obres invisibles, i si no hi ha cap novetat, el dia 15 començarem".

Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts