El FC Andorra fitxa Marc Vidal i es queda Manu Nieto

Tant el porter, ex del Betis B, com l’atacant, que estava cedit pel Cadis, signen per dos anys

Marc Vidal, en un entrenament amb la samarreta del Betis.R. BETIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El FC Andor-ra segueix per feina amb la planificació de la plantilla per a l’estrena del club al futbol professional i ahir va tancar dos fitxatges més, el del porter Marc Vidal, i el del davanter Manu Nieto, cedit l’any passat pel Cadis, i que tornarà a vestir enguany la samarreta tricolor, però ja en propietat.

Pel que fa a la porteria, el club dona per tancada ja aquesta posició amb l’arribada de Vidal, que s’afegeix a la continuïtat de Nico Ratti, i a la incorporació també de Raúl Lizoain, fet que hauria de suposar la sortida de Josele Martínez i d’Alejandro Gutiérrez. Pel que fa a Vidal, va néixer fa 22 anys a Vila-real, i va realitzar tota la seva etapa de formació al Vilareal CF fins que l’any passat va marxar al filial del Betis. Al conjunt andalús, l’any passat va disputar 15 partits, i va fer bones actuacions, com en el duel contra el FC Andorra. Vidal arriba lliure i signa per dues temporades. Es tracta d’un porter modern que domina totes les facetes del joc, i que destaca també per la seva comprensió del futbol i per la seva capacitat tècnica. El futbolista va escriure a les seves xarxes socials que “soc molt feliç i tinc molta il·lusió per unir-me a aquest club i a aquest projecte”.

L’altra incorporació que va tancar ahir el FC Andorra és el retorn del davanter Manu Nieto, que la temporada passada ja va jugar com a tricolor cedit pel Cadis, i que ara arriba en propietat i signa per a les properes dues temporades. El conjunt andalús va donar-li la carta de llibertat, però es va assegurar un percentatge d’una futura venda que pugui realitzar el FC Andorra. Nieto, que va jugar als filials del Betis i del Cadis abans d’arribar al Principat, va disputar el curs passat 26 partits a les ordres d’Eder Sarabia (25 de lliga) i va anotar un total de quatre gols.

JORNADA DE PROVES FÍSIQUES I EXCURSIÓ AL PLA DE L'ESTANY

El FC Andorra segueix amb la pretemporada i ahir va tenir la segona jornada de treball, tot i que força diferent de la primera, quan va dur a terme el primer entrenament del curs sobre la gespa del camp de la FAF a la Massana. Durant la jornada d’ahir, els futbolistes van passar les habituals proves mèdiques i físiques, i posteriorment van fer una excursió al Pla de l’Estany per fer pinya. L’equip tornarà demà a la feina amb doble sessió, i s’entrenarà al país dilluns i dimarts abans de marxar a San Pedro del Pinatar (Múrcia) per fer el primer estatge de pretemporada.

tracking