piragüisme

Mònica Doria aconsegueix el bronze a la competició de caiac

La palista suma un nou èxit internacional amb la medalla al Campionat del Món, a Itàlia

Podi de la cursa sub 23 de caiac, amb Mònica Doria a la dreta.PLANET CANOE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va penjar-se la medalla de bronze en la competició de caiac al Mundial sub 23 que s’està celebrant a la localitat italiana d’Ivrea. La palista va arrencar la jornada sent quarta a la semifinal del matí en una baixada en què no va arriscar. Ja durant la gran final, Doria va aconseguir el tercer millor registre amb un temps de 93”61, acabant a 3”10 de la vencedora, que va ser la competidora d’Eslovàquia, Eliska Mintalova. La palista del Principat va quedar a tocar de la medalla de plata, i és que només va finalitzar a 0”06 de la francesa Emma Vuitton, que va acabar penjant-se la medalla de plata.

Amb aquest metall, Doria segueix acumulant bons resultats al seu palmarès internacional, on va començar a fer-se un forat el 2017, quan es va proclamar campiona d’Europa júnior en canoa a la localitat alemanya d’Hohenlimburg. L’estiu del 2019 va aconseguir el seu primer podi a la Copa del Món, amb la segona posició en canoa a Bratislava, i només uns mesos després va segellar la seva classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio durant el Mundial que va fer-se al setembre a la Seu d’Urgell. A la cita olímpica va acabar a prop de les finals tant de canoa com de caiac, i ahir va sumar la primera medalla en un Mundial.

L’actuació de Doria al Campionat del Món sub 23 no ha acabat i avui tindrà una nova oportunitat de pujar al podi a la competició de canoa, la seva especialitat. Les semifinals arrencaran a les 9.50 hores i si acaba entre les deu primeres la final serà a les 11.45 hores. Per demà quedarà la competició de caiac extrem a la tarda.

CLASSIFICACIÓ

1. Eliska Mintalova (Eslovàquia) 90”51

2. Emma Vuitton (França) a 3”04

3. Mònica Doria (Andorra) a 3”10

tracking