L'FC Andorra arrenca la pretemporada

El club tricolor fitxa a Diego Pampín i renova Dani Morer per un any més

L'FC Andorra aquest matí a la MassanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha encetat aquest matí la pretemporada amb el primer entrenament que ha realitzat al camp de la FAF a la Massana, en la mateixa jornada que s'ha anunciat la incorporació de Diego Pampín i la renovació de Dani Morer. Els tricolors realitzaran quatre sessions al país abans de marxar a San Pedro del Pinatar (Múrcia) dimecres vinent per realitzar el primer dels dos estatges de preparació d'aquest estiu. El tècnic Eder Sarabia ha manifestat que "tenim un repte molt bonic al davant, és un salt molt important, i hem recuperat totes les coses maques que vam viure l'any passat perquè volem que sigui la base d'aquest any" i ha afegit que "hi ha molts canvis en tots els sentits, sobretot a nivell d'infraestructures, el club s'està posant a l'alçada de l'equip, i estem amb molta il·lusió i moltes ganes".

L'entrenador basc ha repassat aquest matí també el mercat i ha destacat que "tenim clar tot el que volem, i la idea és mantenir el bloc i la base principal de l'any passat". Sobre el primer fitxatge, el porter Raúl Lizoain ha assenyalat que "és valent pel joc aeri, té lideratge, experiència i el conec molt bé de l'etapa a Las Palmas que farà un gran treball al vestidor i que estarà predisposat a tot el que li demanem".

La segona incorporació s'ha conegut a la tarda. La dellateral esquerre Diego Pampín. Nascut a Oleiros, Galícia, fa 22 anys, va realitzar tota la seva etapa de formació al Celta, on va arribar a ser internacional sub 17 i sub 19 amb la selecció espanyola. Durant bona part de la seva carrera va fer d'extrem, fins que va fer el salt al filial del conjunt de Vigo, on va començar a jugar de lateral. Pampín va fer també una pretemporada amb el primer equip a les ordres d'Unzué, i els últims cinc cursos ha jugat al filial del Celta, on s'ha convertit en una peça clau i ha arribat a ser el capità.

Es tracta d'un lateral ràpid amb molta vocació ofensiva, intens, amb qualitat amb la pilota, i amb bones virtuts defensives, tot i que destaca més en l'aspecte atacant.

Dani Morer seguirà un any més

L'FC Andorra ha anunciat que Dani Morer seguirà una temporada més com a tricolor després de renovar l'acord de cessió amb el Famalicao portuguès. El lateral dret va disputar 34 partits el curs passat, 30 d'ells com a titular, i va ser un dels jugadors més utilitzats per Eder Sarabia. Morer compta amb experiència a la Segona Divisió, ja que durant la temporada 2017-2018 va disputar sis partits amb l'FC Barcelona B.

tracking