El MoraBanc fitxa el base Micah Speight

Nacho Llovet es mostra il·lusionat i ambiciós amb el repte de fer tornar l’equip a la lliga ACB

Speight, en un duel d'aquesta temporada.PALENCIA BALONCESTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc segueix endavant amb la confecció de la plantilla i ahir va anunciar l’arribada del base Micah Speight. Procedent del Palència igual que Juan Rubio, es tracta d’un jugador de 24 anys i 1,74 metres que la temporada passada va fer una mitjana d’11,5 punts, 3 assistències i 2,3 rebots per partit. Abans del Palència, Speight havia jugat a l’Oviedo, on va coincidir amb l’actual tècnic tricolor, Natxo Lezkano. Sobre aquesta incorporació, el director general del club, Francesc Solana, ha manifestat que “és un jugador jove amb molta projecció que coneix la lliga i que està cridat a ser important amb nosaltres”.

LLOVET, PREPARAT

“Estic content amb la meva decisió, crec que és encertada i estic al lloc on vull ser.” Així de contundent va mostrar-se Nacho Llovet sobre el fet de seguir a la plantilla del MoraBanc Andorra tot i el descens a la LEB or. L’interior va admetre que “sempre hi ha algun dubte perquè hi ha riscos, però vaig pensar: per què no? M’he sentit molt bé, ben tractat i estimat, i amb una aposta que agraeixo”. Llovet va explicar quin va ser el procés per decidir quedar-se i va reconèixer que “el club de seguida em va demostrar una aposta i una confiança en mi molt gran, i em vaig començar a plantejar coses que abans no havia fet i vaig començar a veure el repte amb il·lusió”, i va cloure que “crec que pot ser una temporada molt maca, és un repte difícil, però vull demostrar el compromís que tinc pel club, la il·lusió, les ganes i l’ambició pel repte”. Llovet és l’únic jugador de la temporada passada que té confirmada la presència per al curs que ve, i va afirmar que “són les circumstàncies personals de cada jugador, i pensant en el futur, el jugador català va assenyalar que “l’objectiu és clar, pujar a l’ACB, però que ningú pensi que serà un camí de roses perquè la competència és molt forta”.

Per últim, Francesc Solana, qüestionat per l’interès del Barça per fitxar Oriol Paulí, va manifestar que “ell sap què ha de fer si vol trencar el contracte”, i va confirmar la rescissió de Ruesga.

tracking