Futbol sala

La selecció sub 19 obre la classificació per a l'Europeu

La selecció nacional sub 19 de futbol sala.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub 19 de futbol sala enceta avui la ronda principal del Preeuropeu amb el duel contra Ucraïna. Després de la històrica classificació com a primer a la ronda preliminar de la competició el novembre passat contra Gal·les, Estònia i San Marino, els nois d’Aitor García havien de jugar al març a Ucraïna la segona lligueta, contra el amfitrions, Moldàvia i Bèlgica, tot i que l’esclat de la guerra va obligar a ajornar la ronda principal del Preeuropeu.

Ara, quatre mesos després, els tricolors tornen al parquet en un repte encara més complicat, i és que només el primer de cadascun dels grups seguirà endavant a la competició. El torneig classificatori es farà finalment a Moldàvia, i els tricolors debutaran aquesta tarda (17.00 hores) contra Ucraïna. Demà es veuran les cares a la mateixa hora contra Moldàvia, i tancaran la lligueta diumenge enfrontant-se a Bèlgica a les 14.00 hores.

El seleccionador, Aitor Garcia, va manifestar que “arribem amb un mes de preparació i els nois estan contents, arriben rodats”, i va cloure que “juguem contra rivals molt complicats”.

tracking