x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc Andorra fitxa Juan Rubio i vol Tobias Borg

Solana manté converses amb Paulí, Nakic i Tyson Pérez, que tenen contracte
Actualitzada 07/07/2022 a les 12:16
El MoraBanc Andorra ha posat la directa a la configuració de la plantilla del proper curs i ahir va anunciar el fitxatge de Juan Rubio. Es tracta d’un aler murcià de 26 anys i 1,98 metres que el curs passat va militar a les files del Palència de la LEB or, on va fer 7,3 punts i 3 rebots de mitjana. Abans, també havia tingut experiències en aquesta categoria a les files de Valladolid i Melilla.
Sobre aquesta incorporació, el director general de l’entitat, Francesc Solana, va manifestar que “és un jugador complet que ens pot ajudar a la posició de 3 i de 4, i destaca perquè sap jugar per a l’equip i assumir responsabilitats quan és necessari”. A més, va afegir que “té un molt bon tir de 3 punts i coneix bé la competició i això ens ajudarà molt”. Rubio va escriure un missatge a les xarxes socials en què va assenyalar que “estic molt agraït per l’oportunitat i amb moltes ganes de començar a treballar. Som-hi!”.


Durant la presentació de Rafa Luz, Francesc Solana va repassar el mercat tricolor i va admetre que el MoraBanc vol Tobias Borg, escorta de 28 anys i 1,83 metres que enguany ha jugat al Tenerife, on no ha tingut gaire protagonisme. Solana també va referir-se als tres jugadors que tenen contracte, Oriol Paulí, Tyson Pérez i Mario Nakic. Del primer, que segons el periodista Òscar Herreros és pretès pel Barça, va dir que “hi comptem però sabem que està buscant opcions de jugar a l’ACB”, mentre que dels altres dos va destacar que “estem parlant, ells busquen les seves opcions de jugar a altres equips, i si no se’n van els haurem de tenir presents”. Per últim, va afirmar que “Hannah no és la nostra primera opció perquè vol jugar a l’ACB”, i va descartar la possibilitat que arribi Quino Colom.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts