piragüisme

Doria passa a 'semis' de caiac i de canoa per la via ràpida

Acaba tercera i cinquena, respectivament, a la primera mànega

Mònica Doria en una competició anterior.CARLA CARRILLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va estrenar-se amb bon peu al Mundial sub 23 de piragüisme aconseguint el pas a les semifinals de canoa i de caiac per la via ràpida sense haver de passar per la segona mànega.

La palista va estrenar-se en la competició de caiac, on va aconseguir el tercer millor temps a la primera mànega de la qualificació amb un registre de 83”87, un temps que la va deixar a 2”28 de la primera classificada, l’eslovaca Eliska Mintalova, i a tot just una dècima de la segona plaça que va obtenir l’espanyola Laia Sorribes.

A la tarda va ser el torn de la canoa, en què Doria tampoc no va necessitar passar per la segona mànega per segellar el pas a semifinals després de fer el cinquè millor temps. La palista va fer un temps de 88”38, i va tancar el Top 5 a 3”12 de la txeca Gabriela Satkova, que va liderar la qualificació.

Doria tindrà avui jornada de descans i demà disputarà les semifinals i la possible final en caiac. Pel que fa a la competició de canoa, està programada per a la jornada de dissabte, i diumenge farà el caiac extrem.

tracking