Olimpisme

Nàdia Tudó frega el pas a la final dels 200 braça

Nàdia Tudó, durant un entrenament a Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació andorrana va tancar ahir la participació als Jocs del Mediterrani d’Orà (Algèria) amb la disputa de les tres últimes proves de natació amb atletes de la FAN.

Nàdia Tudó va quedar a tocar de passar a la final dels 200 metres braça a l’última jornada de competició amb esportistes del país als Jocs del Mediterrani d’Orà (Algèria). La nedadora va ser quarta a la seva sèrie eliminatòria en una competició en què les tres primeres passaven directament a la gran final, i no va poder aconseguir tampoc el passi per temps. Tudó va fer un registre de 2’37”60, lluny del rècord d’Andorra que ella mateixa va aconseguir a Alemanya fa dues setmanes amb un temps de 2’33”92.

Un dels altres competidors de la jornada d’ahir va ser Tomàs Lomero, que va disputar els 100 metres papallona acabant en cinquena posició de la seva sèrie. El petit dels germans Lomero va fer una marca de 55”16, ben a prop dels 55”04 que ell mateix va establir com a rècord nacional al Mundial de Budapest a final del mes de juny. Per últim, Patrick Pelegrina va acabar en cinquè lloc a la segona sèrie dels 100 metres braça amb un registre d’1’03”82, acabant a gairebé un segon de la plusmarca d’Andorra, que té Hocine Haciane.

Els Jocs del Mediterrani d’Orà (Algèria) posaran avui el punt final amb les finals masculina i femenina d’handbol, i posteriorment amb la cerimònia de cloenda. En l’àmbit andorrà, el millor resultat va ser la cinquena posició aconseguida per Pol Moya a la final d’atletisme dels 1.500 metres.

tracking