x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Nacho Llovet es queda

El català serà un dels líders del MoraBanc Andorra la temporada vinent
Nacho Llovet, en un duel d'aquesta temporada.

Nacho Llovet, en un duel d'aquesta temporada.

Nacho Llovet, en un duel d'aquesta temporada.

Fernando Galindo
Actualitzada 05/07/2022 a les 11:05
El MoraBanc Andorra segueix perfilant el projecte de la temporada vinent i després de la confirmació de Natxo Lezkano com a entrenador ahir va arribar el torn de qui serà un dels líders de l’equip sobre el parquet, Nacho Llovet. L’interior català, que tenia encara contracte en vigor, seguirà el curs vinent de tricolor a la LEB or i renovarà, a més, el seu contracte dues temporades més en cas que el MoraBanc aconsegueixi l’ascens a l’ACB, l’objectiu del club de cara al curs 2022-2023.
Llovet era un dels cinc homes a qui el club havia ofert la continuïtat, i tot i tenir alguna proposta de l’ACB el català va decidir seguir a l’entitat tricolor com a mínim una temporada més. Sobre la continuïtat, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar que el fet “que un jugador internacional amb la selecció espa­nyola es comprometi amb el projecte a LEB és el primer pas per aconseguir l’objectiu que tindrem la propera temporada”, i va agregar que “serà una competició molt complicada i un jugador amb l’experiència de Llovet ha de ser molt important per a nosaltres”. Pel que fa a Llovet, va escriure a les xarxes socials que està “molt orgullós de dir que el meu compromís amb el club és màxim. Moltes gràcies al club per la confiança. Lluitarem plegats per un objectiu molt clar”.

El MoraBanc té ara quatre jugadors amb contracte en vigor: Oriol Paulí, Tyson Pérez i Mario Nakic, a més de Llovet (a més d’Alexis Bartolomé, que estava cedit). La voluntat del club és que Paulí segueixi, tot i que té ofertes ACB com, per exemple, del Girona, i voldria que ho fes també Tyson Pérez, però no així en el cas de Nakic. En tot cas, un cop passada la data per executar les clàusules per trencar el contracte, qualsevol dels jugadors que vulgui abandonar la disciplina tricolor haurà d’arribar a un acord amb el club per poder desvincular-se de l’entitat.
A més, entre els jugadors que han acabat contracte el club vol que Hannah segueixi i també que ho faci Guille Colom.


TRIPLE VICTÒPRIA DE NATXO LEZKANO AMB LA COSTA D'IVORI

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va sumar tres victòries en tres partits com a seleccionador de la Costa d’Ivori als duels corresponents a les finestres FIBA de classificació per al Mundial del 2023 que es farà al Japó, Filipines i Indonèsia. El tècnic tricolor va encetar la finestra divendres amb una ajustada victòria contra Angola per 73 a 75, dissabte va superar la República Centreafricana per 73 a 63 i diumenge es va imposar a Guinea per 56 a 65.
La Costa d’Ivori de Natxo Lezkano encetarà la segona fase classificatòria per al Mundial a final d’agost amb tres partits en tres dies, contra Nigèria, Uganda i Cap Verd, mentre que l’última aturada serà durant el mes de febrer del 2023, també amb tres duels seguits.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts