CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Curses de muntanya

Brillant podi d'Arnau Soldevila a la Garmin Epic Trail de Vall de Boí

El corredor de la FAM travessa la meta en tercera posició, amb un temps de 4h28’58”

Arnau Soldevila, a la dreta, va assolir el primer podi a les Skyrunner World Series.Garmin epic trail

Arnau Solevila va aconseguir una magnífica tercera posició a la Garmin Epic Trail de la Vall de Boí. Amb un circuit de perfil totalment diferent respecte als anys anteriors, molt més ràpid i amb més trams de pista -42 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell positiu-, el corredor de la FAM va completar una gran cursa.

Soldevila, amb un temps de 4h28’58”, va començar la cursa amb molt bones sensacions, agafant bons ritmes a les pujades i sent molt ràpid a les baixades. A més, va saber mantenir, durant gairebé 30 quilòmetres, la segona plaça, seguit ben a prop pel basc Ander Iñarra, que el va acabar superant i va travessar la meta com a segon, amb un temps de 4h27’38”. El malagueny Raúl Ortiz va ser el dominador a la Vall de Boí, amb un crono de 4h20’19”. Per la seva part, Carlos Fernández va completar la prova en la 16a posició, amb un temps de 4h59’08”, que li va permetre aconseguir la segona posició en veterans. En categoria femenina, Ariadna Fenés va haver d’abandonar la cursa per vòmits, malestar i un mal de panxa que li van fer impossible seguir en la cursa. El seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, va destacar que “estem molt satisfets del resultat d’Arnau [Soldevila], no només per la tercera posició, que dona molta confiança, sinó per com ha gestionat la cursa i per fer el resultat de molts anys de feina”.