Marta Ballús i Carla Boj consoliden la tercera plaça

Ballús i Boj, a la part dreta del podi, ahir a la Massana.

J. SARAGOSSA
Actualitzada 02/07/2022 a les 06:27
La segona jornada de l’Andorra MTB va deixar, també, emocions fortes. En una etapa exigent i moguda, de 60 quilòmetres, 2.150 metres de desnivell positiu i 2.400 negatius, entre Canillo i la Massana, la parella formada per la resident Marta Ballús i Carla Boj va consolidar el tercer lloc al podi. Les bikers de l’AndBank MTB van entrar terceres a la meta, a 48’52” de les intractables Diesner i Figueras, líders de la general. En categoria masculina, sisè lloc d’etapa per Kilian Folguera i Xavi Jové que els permet mantenir el Top 10 a la general –ara són vuitens, a 21’46” del Buff Megamo, Becking i Drechou–. En categoria Master, victòria andorrana amb Albert Turné i l’espanyol Francesc Xavier Carnicé, el Team Klouz Massi, que es va col·locar també líder de la general a falta d’una jornada. Avui, tercera i darrera etapa de la prova.