Andorra factura el bitllet per a les semifinals (66-57)

Els tricolors s’enfronten a Armènia (18.30 h) per un lloc a la final

Guille Colom va conduir la selecció al triomf.FIBA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana disputarà aquesta tarda davant d’Armènia (18.30 h) una de les semifinals del Campionat d’Europa de Petits Països. L’equip de Cristian Vegas es va desfer de Gibraltar a la qualy per a les semifinals en un molt bon partit d’Andorra, novament capitalitzat per Guille Colom. L’encara base del MoraBanc Andorra és el veritable líder de l’equip i els 29 punts, cinc triples i vuit rebots que va signar van resultar cabdals per aconseguir la victòria davant d’una combativa Gibraltar. Sergi Serrato, amb 10 punts, i Toi Gabriel, amb 7, van ser escuders de luxe.

A la selecció li va arribar amb dos bons quarts, el primer (18-10) i el quart (24-19), que tot i algunes errades en defensa van permetre als tricolors poder assegurar la presència avui a les semifinals. Gibraltar, amb Thomas Yome i Alejandro Garcia, van provocar problemes sobretot al segon i tercer parcials, que els gibraltarenys van aconseguir endur-se per mantenir-se ben vius (12-15 i 12-13). La bona feina dels andorrans va obrir la porta a veure’s les cares avui a les semifinals contra el campió invicte de l’altre grup, l’Armènia de Chris Jones, futur jugador de València Basket.

D’altra banda, la selecció femenina disputa demà el darrer partit de la primera fase de l’Europeu contra l’amfitriona, Xipre, a les 17.30 hores.

tracking