Turisme mantindrà la subvenció al MoraBanc

Budzaku considera “una qüestió patriòtica” l’impacte del club

Morabanc bàsquetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Turisme mantindrà l’aportació econòmica destinada al MoraBanc Andorra, tot i el descens del club tricolor a la LEB or, però no està tancada la quantitat fixada. En una entrevista al programa Parlem-ne, de Diari TV, la televisió del Diari, el director general de la societat pública, Betim Budzaku, va confirmar que Turisme seguirà aportant una ajuda econòmica al MoraBanc Andorra –la temporada passada va ser de prop d’un milió d’euros– “tot i que, normalment, no fem patrocini a esportistes o clubs en concret”. En aquest sentit, Budzaku va apel·lar a “l’efecte nacional” que suposa la presència del club tricolor [tot i que hagi viscut un descens de categoria] i “d’un país de 80.000 habitants a la segona lliga més gran del món després de l’NBA”.

A més, va insistir, a l’hora d’analitzar la importància de les ajudes econòmiques a les entitats en el cas del MoraBanc “hi ha una qüestió patriòtica” i, per tant, les aportacions que Turisme ha fet al club tricolor “són més que justificables atenent la inversió que portem fins ara”.

D’altra banda, Budzaku va comentar que el retorn de la Vuelta a Andorra “està assegurat en un 90%” per a l’any que ve i que “es fa difícil dir ara” si es patrocinarà l’FC Andorra “ sense haver-nos reunit i sense saber les seves necessitats”.

tracking