Kilian Folguera i Xavi Jové mantenen el Top 10 a l'Andorra MTB Clàssic

Kilian Folguera i Xavi Jové acaben en el novè lloc.CARLES ITURBE

La primera etapa de l’Andorra MTB Clàssic Pyrénées va refermar el Top 10 a la classificació general de la parella andorrana formada per Kilian Folguera i Xavi Jové. L’equip va finalitzar en el novè lloc de l’etapa –de 42 quilòmetres i 1.550 metres de desnivell amb sortida i arribada a la Massana– i manté així la setena plaça de la general. La parella formada per Hans Becking i Hugo Drechou es va endur la victòria i els alemanys Gerorg Egger i Lukas Baum, que van ser tercers, mantenen el lideratge a la general.

En categoria femenina, l’equip AndBank MTB, amb la resident Marta Ballús i l’espanyola Carla Boj, va finalitzar en el quart lloc, a 39’29” de les guanyadores, Txell Figueras i Naima Madlen, dominadores absolutes i també líders de la general, i que van fer un crono de 3 h 46’57”. Ballís i Boj es mantenen terceres. Avui es viurà la segona etapa i penúltima jornada de la competició, amb un traçat exigent de 60 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.150 metres, amb final a Canillo, i que definirà bona part de la classificació final.