Gran inici per a l'Andbank MTB a l'Andorra Clàssic

L’equip format per Marta Ballús, resident, i Carla Boj acaba segon al pròleg

A l'esquerra, Marta Ballús i Carla Boj, de l'Andbank MTB, al segon calaix del podi.Andorra MTB Clàssic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Andbank MTB, equip format per la resident Marta Ballús i l’espanyola Carla Boj, afrontaran avui la primera etapa de l’Andorra MTB Clàssic com a segon classificat, a menys de quatre minuts de la parella líder, Naima Madlen i Txell Figueras.

Així es va definir en l’etapa pròleg de la prova, la penúltima cita de l’Andorra Multisport Festival, de 19 quilòmetres i 460 metres de desnivell, amb Llorts i la Ruta del Ferro com a punts forts i amb 330 corredors de diferents països. L’equip del Guambras Ecuador van completar el podi. En la categoria masculina, el triomf va ser, en aquesta etapa pròleg, per a l’Speed Company Racing amb un temps de 35’00”, seguit pel Bugg Megamo i l’Scott Cala Bandida dels espanyols Sergio Mantecón i José María Sánchez. L’altra representació andorrana es troba a la categoria Master, on Albert Turné, fent parella amb Xavier Carnicer, va ser segon amb el Team Klouz Massi amb un crono de 43’13”, a minut i escaig dels líders, els polonesos Bogdziewicz Team Jusinski. Per part seva, Roger Torres, fent parella amb l’espanyol Marcel Zamora (MZexperience), va ser tercer amb un temps de 45’02”.

Després del pròleg avui comença el gruix de la competició amb la primera de les tres exigents etapes que completaran la prova.

Primera etapa

La plaça de les Fontetes de la Massana serà també el punt de sortida d’una primera etapa de 42 quilòmetres i 1.550 metres de desnivell. El traçat anirà en direcció Pal i el pla de la Cot, la collada de Muntaner, el pas del Contrabandista i el coll de la Botella com a punts de referència i arribada també a la Massana. La segona etapa serà demà, de Canillo a la Massana, de 60 quilòmetres i gairebé 2.000 metres de desnivell. L’última, de 49 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, anirà de Naturland a la Massana.

CLASSIFICACIONS

CATEGORIA FEMENINA

1. Buff Megamo Women 49’46”

2. Andbank MTB (Ballús-Boj) 53’43”

3. Guambras Ecuador 57’36”

CATEGORIA MASCULINA

1. Speed Company Racing 35’00”

2. Buff Megamo 36’56”

3. Scott Cala Bandida 37’03”

MASTERS

1. Bogdziewicz Team Jusinski 41’43”

2. Klouz Massi (Carnicer-Turné) 43’13”

3. MZexperience (Zamora-Torres) 45’02”

tracking