x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
poliesportiu

Sandra Herver es queda fora de la lluita per les medalles a la repesca

La lluitadora cau a la primera ronda contra l’algeriana Chaima Midi per 1-0
El primer combat d'Herver.

El primer combat d'Herver.

El primer combat d'Herver.

COA
Actualitzada 27/06/2022 a les 12:06
Sandra Herver va obrir la representació andorrana als Jocs del Mediterrani que es fan a la ciutat algeriana d’Orà i va fer-ho amb una setena posició. La lluitadora anava amb l’objectiu d’intentar lluitar per les medalles, tot i que finalment dos combats molt ajustats van fer que no pogués acabar competint pel bronze.

Herver ja no va tenir gaire sort amb el sorteig, i és que va trobar-se al davant la local Chaima Midi, que era una de les competidores més dures del quadre, de fet, va acabar sent la campiona. Tot i això, la lluitadora del Principat no va sortir arrugada ni molt menys i va mostrar una versió ofensiva, tot i que el combat es va acabar decidint per un igualat 1-0 favorable a la competidora local, tot i que en el tram final el tècnic tricolor, Xavier Herver, va demanar el videoarbitratge considerant que s’hauria pogut produir l’empat.

Com que la lluitadora algeriana va arribar a la final, Herver va poder entrar a la repesca i tenir una segona oportunitat per lluitar per les medalles, en aquest cas, per la de bronze. La seva rival va ser la xipriota Anthi Stylianou, i el combat va ser dur i igualat tal i com es preveia, però tot i el 2-2 final, va ser la xipriota qui va acabar passant de ronda gràcies al punt d’or. Herver, per la seva banda, després de les dues desfetes va acabar setena.

La reprensetació nacional s’atura ara uns dies. Dijous entraran en escena els quatre atletes seleccionats, i a partir de divendres serà el torn dels quatre nedadors.
 
DOBLE DESFETA A L'ESTRENA DE LA COMPETICIÓ DE PETANCA
La competició de petanca no va arrencar gens bé per la delegació triocolor, i és que va sumar una doble desfeta tant en individual com per parelles. En el cas del torneig individual, Jan Fortes no va poder superar les qualificatòries ni a la primera ni a la segona ronda després de ser setè i sisè, respectivament.


A la competició per parelles, ja durant la jornada de tarda, Fortes i Frederic Breton van perdre per un ajustat 12-11 davant de l’equip turc format per Ibrahim Arslantas i Onur Yilmaz.
Etiquetes
  • #1 Laura
    (27/06/22 10:21)

    Que plegui ja, fa masses anys i mai res de res 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts