trial

Alèxia Lladó s'imposa a Camprodon i és més líder

La pilot suma la seva tercera victòria en tres curses disputades

Alèxia Lladó, al centre, durant el podi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alèxia Lladó va aconseguir la tercera victòria de la temporada en tres curses al Campionat d’Espanya de Trial després d’imposar-se a Camprdon a la categoria TR3 femenina. La corredora de l’Andorra Women Trial Team va completar el recorregut amb un total de 42 punts, tres menys que Claudia Serrada, i vuit menys que Yaiza Blanco. La pilot de Sherco havia completat la primera de les dues voltes de competició amb 21 punts de penalització, i va fer-ne els mateixos a la segona. Serrada, en canvi, era líder després de la primera meitat del trial amb 20 punts, però la mala segona volta, amb 25 punts, la va acabar condemnant a la segona posició.

Alèxia Lladó continua a més com a líder de la general amb 60 punts de 60 possibles després del doble triomf a Arteixo i de la victòria a Camprodon. La pilot de Sherco té ara 15 punts de marge respecte a la segona classificada, Yaiza Blanco, que en suma un total de 45.

Per la seva banda, Maria Font va tenir també una bona actuació acabant en cinquena posició a la categoria TR 3 femení, amb un total de 53 punts de penalització.

tracking