AUTOMOBILISME

Victòria d'Albert Costa a Zanvdoort

El Lamborghini Huracan #63 es posiciona quart a l'Adac Gt Masters

Albert Costa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot català Albert Costa ha liderat la carrera de l'Adac Gt Masters al circuit holandès Zandvoort, aconseguint la primera victòria de l'any. Costa ha celebrat el triomf després de disputar una cursa “complicada” dissabte, en què va finalitzar dotzè.

El Lamborghini Huracan dorsal #63 ha sortit des de la primera posició després que el seu company d'equip, l'anglès Jack Aitken, aconseguís la pole position. Costa ha mantingut el lideratge durant el segon stint, controlant el cotxe en una pista en condicions complicades que ha provocat nombroses punxades.

L’Albert Costa és el primer i únic pilot català a córrer oficialment per Lamborghini. De la mà de l’equip suís Emil Frey, disputa els prestigiosos campionats GT World Challenge a la categoria endurance -on té de rival a Velantino Rossi- i l’ADAC GT Masters. En aquest últim, el pilot català comparteix el volant del primer Lamborghini Huracan #63 amb l’anglès Jack Aitken, mentre que al Gt World Challenge s’hi suma l’italià Mirko Bortolotti.

Aquesta és la primera victòria de l'any per a Costa i el Lamborghini #63, després de fregar-la als 1.000 quilòmetres de Paul Ricard. “Em sento molt content, després de perdre el podi a última hora a la darrera cursa” ha declarat.

Dissabte, a la primera carrera del cap de setmana a Zanvoort, Costa i Aitken van finalitzar en la dotzena posició. El Lamborghini #63 va sortir catorzè després de perdre la pole position pel bloqueig d'un contrincant. A la sortida, Costa va remuntar fins a la cinquena posició, però una penalització els va fer finalitzar dotzens.

Albert Costa competirà el proper cap de setmana a Misano, amb el Gt World Challenge. Després, disputarà les 24 hores de Spa Francorchamps del mateix campionat.

tracking