x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La selecció femenina cau contra Fèroe

Les tricolors, amb baixes importants a la convocatòria, no poden davant del combinat nòrdic
Un instant del partit celebrat ahir a Klaksvik.

Un instant del partit celebrat ahir a Klaksvik.

Un instant del partit celebrat ahir a Klaksvik.

FAF
Maria Ruzafa.

Maria Ruzafa.

Maria Ruzafa.

Actualitzada 26/06/2022 a les 13:04
La selecció absoluta femenina va caure derrotada a Klaksvik per 3-1 en el primer dels dos partits amistosos que disputa a domicili contra les Illes Fèroe. Les locals van fer valer la seva qualitat (ocupen el 99è lloc al rànquing mundial, mentre que Andorra és el combinat nacional 173è a la classificació) i el seu físic, però tot i això, les del Principat no van deixar-se anar en cap moment i van competir tot el partit. La llista de José Antonio Martín presentava diverses novetats per a l’amistós d’ahir, ja que no va poder comptar amb Maria Ruzafa ni Tere Morató, mentre que les novetats a la convocatòria va ser la inclusió de Gemma Lluch, Jessica do Nascimento, Lucía Culleres i Neus Rosas.

Les locals van imposar el seu ritme des de l’inici, i van materialitzar-ho posant-se 2-0 per damunt amb els gols de Mona Rasmusdóttir i Jensa Tórolvsdóttir, però abans del descans, Sònia Carrancà va poder situar el 2-1 al marcador. A la represa el duel va seguir amb la mateixa tònica, amb Andorra en busca de l’empat, però al tram final del partit, Heidi Sevdalva poder sentenciar el matx amb el 3-1 que acabaria sent definitiu.

Les tricolors jugaran un nou duel amistós dimarts a la tarda a partir de les 18 hores, tot i que en aquest cas l’escenari del partit canviarà i passarà de jugar-se a Klaksvik a fer-ho a Torshavn, la capital de les Illes Fèroe. De cara a aquest duel, José Antonio Martín podrà comptar amb María Ruzafa, que disputa demà la final de la Copa Itàlia.
 
MARIA RUZAFA JUGA LA FINAL DE LA COPPA ITÀLIA
Maria Ruzafa.La internacional Maria Ruzafa jugarà avui la final de la Coppa Itàlia de la Sèrie C amb el Ternana. El seu rival serà el Vicenza Calcio Femminile, després que dimecres el seu equip derrotés per 0-2 el Jesina al partit de tornada. A l’anada, el conjunt de la tricolor havia empatat 1-1 a casa, però el gran duel realitzat a domicili va valer al Ternana la classificació per disputar avui la gran final en busca del títol.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts