poliesportiu

Estrena dels Jocs del Mediterrani d'Orà amb 11 esportistes del país

Andorra és el país amb un nombre menor de competidors dels 26 participants

Sandra Herver, a Orà.COA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat algeriana d’Orà va donar ahir el tret de sortida a la 19a edició dels Jocs del Mediterràni, on Andorra estarà representada amb un total d’11 esportistes. El Principat serà el país amb la delegació més petita, just per darrere de Líbia (14 esportistes) i Mònaco (17 competidors). En total, 3.390 atletes de 26 països (18 europeus, cinc africans i tres asiàtics) competiran entre avui i el dia 6 de juliol en els 244 esdeveniments que entregaran medalla. L’Estadi Olímpic d’Orà va acollir ahir la cerimònia d’obertura amb l’habitual espectacle i la desfilada de totes les delegacions.

A nivell esportiu, la delegació del COA s’estrenarà avui en karate i petanca. En el primer cas, Sandra Herver disputarà la competició de kumite de menys de 61 quilos amb la voluntat d’estar inmersa a la lluita per les medalles. També avui debutaran Frederic Breton i Jon Fortes en la competició de petanca.

Pel que fa als altres vuit participants tricolors, debutaran la propera setmana. A partir del dia 30 començaran les competicions d’atletisme amb Bruna Luque, Carlota Màlaga, Pol Moya i Nahuel Carabaña, i l’1 comença la natació amb Mònica Ramírez, Nàdia Tudó, Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero.

tracking