poliesportiu

Inaugurat l'Andorra Multisport Festival

Les proves han començat aquest matí amb la participació del ministre Jordi Gallardo i el cònsol menor de la capital, David Astrié

El ministre Jordi Gallardo i el cònsol menor de la capital, David Astrié, han inaugurat la prova aquest matíSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Multisport Festival ha començat aquest matí amb la segona edició amb l’Andorra 21 Ports, de ciclisme en carretera, i amb la Trail100 Andorra by UTMB, de curses de muntanya, segona i tercera prova del calendari després de la celebració del Mundial de triatló d’hivern celebrat a Naturland al febrer. La prova de ciclisme compta amb la partipació del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i del cònsol menor d'Andorra la Vella, David Astrié, que han donat el tall de cinta protocolari. Entre aquestes dues proves, està prevista la participació d’unes 2.000 persones.

La cita que obrirà el foc serà l’Andorra 21 Ports, que compta amb 155 corredors (un 80 per cent homes i un 20 per cent dones) que tindrà la sortida de la primera etapa de competició a partir de les 9.30 hores des del Parc Central d’Andorra la Vella. En aquesta primera jornada, els corredors hauran de completar un recorregut de 88 quilòmetres amb les pujades al port d’Envalira, els Cortals d’Encamp i la Comella abans de tornar al Parc Central de la capital.

A la tarda serà el torn de la Trail100 Andorra by UTMB, que viurà la primera sortida de les quatre curses que té la competició amb epicentre a Ordino. La competició compta amb 1.800 inscrits (un miler més que a la primera edició), i a les 19.00 hores es donarà la sortida a la prova ultra de 105 quilòmetres i 6.900 metres de desnivell. Entre demà i diumenge també es faran les curses de 50, 21 i 7,5 quilòmetres.

La segona edició de l’Andorra Multisport Festival té gairebé 3.500 inscrits, superant els 1.819 de l’estrena, i s’espera que la prova porti un retorn de 6,2 milions d’euros al país i tingui uns 10.000 acompanyants.

Edició del 2021 del Multisport Festival.

tracking