Oviedo, Sporting i Las Palmas, per començar la lliga

L’FC Andorra debutarà a Segona amb tres duels a domicili visitant l’Oviedo, l’Sporting de Gijón i la UD Las Palmas

Oviedo, Sporting i Las Palmas, per començar la lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra tindrà un inici d’allò més exigent en l’estrena al futbol professional amb un triple desplaçament (demanat pel club per enllestir les obres de l’Estadi Nacional) i la visita del Granada al país en el primer duel que l’equip jugarà com a local. La temporada arrencarà amb un doble desplaçament al Principat, en aquest cas al d’Astúries, amb les visites a l’Oviedo a la primera jornada (cap de setmana del 13 i 14 d’agost) i a l’Sporting de Gijón (20 o 21 d’agost). Els tricolors hauran d’afrontar encara el tercer desplaçament seguit amb el viatge a Las Palmas de Gran Canària l’últim cap de setmana d’agost, i set dies després (cap de setmana del 3 i 4 de setembre) arribarà l’estrena com a local amb la visita del Granada, un dels equips que acaba de baixar de Primera Divisió i que serà un dels candidats a tornar a pujar. Els següents dos rivals a casa seran també equips amb experiència recent a la màxima categoria del futbol espanyol, ja que a la sisena jornada (17-18 de setembre) l’Eibar, i a la vuitena (1-2 d’octubre) el Levante, visitaran l’Estadi Nacional. Al tram final de primera volta, els tricolors jugaran a domicili contra l’Osca, rebran el Leganés, i tancaran la primera part del campionat i el 2022 visitant el Tenerife el 17 o 18 de desembre.

Tot i que el calendari no és asimètric, la segona volta (i el 2023) arrencarà també contra l’Oviedo, en aquest cas a casa el 7 o 8 de gener, i l’equip anirà tot seguit a Burgos i rebrà l’Albacete. Pel que fa al tram final de la competició, els homes d’Eder Sarabia tancaran la lliga a l’Estadi Nacional contra el Vila-real B d’Iker Álvarez de Eulate el 27 o 28 de maig, i abans hauran visitat el Leganés, hauran jugat a casa contra el Tenerife i hauran viatjat també a terres gallegues per enfrontar-se al Lugo.

Al contrari que la Primera Divisió, la Segona Divisió no s’aturarà durant la disputa del Mundial de Qatar, però sí que hi ha previstes jornades intersetmanal com passa a l’elit del futbol espanyol. El 12 d’octubre els tricolors rebran l’Albacete, el 2 de novembre s’hauran de desplaçar a Saragossa, i el 7 de desembre visitaran a l’altre equip aragonès de la categoria, l’Osca.

El tècnic de l’equip tricolor, Eder Sarabia, va manifestar pel que fa al calendari que “tenim un inici molt dur amb tres partits fora de casa”, i va afegir que “estem molt il·lusionats i emocionats de poder començar en un estadi com el de l’Oviedo”. Per últim, va cloure que “haurem de començar forts i la lliga ens posarà ràpid al nostre lloc i haurem d’estar preparats”.

tracking