TENNIS

Jiménez es queda amb la mel als llavis

La tennista guanya el primer set, però cau contra Sharma i no passa al quadre de Wimbledon

Vicky Jiménez, en un torneig anterior.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez va quedar eliminada a l’última ronda de la fase prèvia de Wimbledon i no podrà disputar el quadre principal del Grand Slam britànic després de caure derrotada en tres sets contra l’australiana Astra Sharma (3-6, 6-2 i 6-3). La tennista de 26 anys i número 136 del món va fer valer la seva experiència en els moments clau per acabar enduent-se un partit que, en molts instants, s’havia posat molt de cara a la jove tennista del Principat.

Jiménez va arrencar el partit per la porta gran amb un 4 a 0 al seu favor amb dos trencaments del servei de l’australiana. Sharma va poder retallar fins al 2 a 4 amb un break al seu favor, però la jove tennista del Principat va assegurar-se el seus dos serveis següents i no va deixar escapar el set, que va guanyar per 6 a 3.

A la segona mànega, el duel va arrencar amb més igualtat i amb totes dues tennistes mantenint el seu servei fins al 2 a 1 favorable a l’australiana. Llavors, Sharma va posar una marxa més i va situar-se 5 a 1 al seu favor amb dos trencaments, i tot i que Jiménez Kasintseva va respondre amb un altre break per al 5 a 2, l’australiana no va deixar escapar el set i va segellar-lo amb el 6 a 2 per empatar a un.

A la tercera i definitiva mànega, l’australiana va començar molt millor manant 3 a 0, però Vicky Jiménez no volia acomiadar-se per la via ràpida i va mostrar el seu caràcter per igualar el partit a tres jocs. La tennista, però, va haver de demanar una aturada del partit per problemes físics i ja no va poder fer res davant d’Astra Sharma, que va sumar tres jocs seguits i va sentenciar el partit amb el 6 a 3 al tercer set. Així doncs, Vicky Jiménez Kasintseva, que farà 17 anys a l’agost, haurà d’esperar per disputar per primera vegada el quadre principal d’un Grand Slam en categoria sènior.

Renuncia al júnior

Tot i que en un primer moment estava previst que la tennista andorrana disputés el torneig de Wimbledon en categoria júnior si no aconseguia passar al quadre final, finalment va desestimar aquesta possibilitat i no jugarà la competició de les tennistes de la seva edat. En el campionat júnior, Jiménez Kasintseva va arribar l’any passat fins a les semifinals.

tracking