El Comunal podria acollir les prèvies europees

S’haurien de fer petites reformes i s’ha de veure qui les paga

Duel europeu a l'Estadi Comunal.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres d’adequació de l’Estadi Nacional perquè l’FC Andorra pugui disputar-hi els partits afectarà també de retruc els clubs de la Lliga Multisegur que disputen competició europea, que no podran disputar-hi els duels de Conference League i que ho hauran de fer, en principi, a l’Estadi Comunal Joan Samarra.

El problema és que a la instal·lació de la capital s’hi haurien de fer també petites adequacions per jugar-hi partits internacionals (els últims anys tots els duels s’han jugat a l’Estadi Nacional), i aquí ve el problema, perquè no serà gens fàcil que els treballs estiguin llestos per al 7 de juliol, quan la UE Santa Coloma rebi el Breidablik, i també està en dubte qui s’hauria de fer càrrec de les inversions que puguin ser necessàries per deixar el camp a punt. La UEFA obliga a avisar amb antelació dels camps on s’han de jugar els partits de les seves competicions, però es poden canviar en algunes circumstàncies com pot ser la realització d’obres a la infraestructura original.

Aquest exili dels clubs de la Lliga Multisegur Assegurances cap a l’Estadi Comunal (si és que pot estar preparat a temps) serà només per a aquest curs, ja que l’any que ve es tornarà a la normalitat i jugaran a l’Estadi Nacional ja sobre la gespa natural que s’hi instal·larà aquest estiu. També jugarà a la instal·lació del Govern la selecció el duel de Lliga de les Nacions contra Letònia previst per al setembre.

tracking