tennis

Vicky Jiménez guanya i és a un pas del quadre de Wimbledon

La tennista derrota la suïssa Conny Perrin i és a un triomf de superar la prèvia

VickyJiménez, en un torneig anterior.ARXIU / J. J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva es troba a un pas de disputar el quadre principal de Wimbledon després de superar ahir la suïssa Conny Perrin en dos sets (4-6 i 3-6) a la segona ronda de la fase prèvia del Grand Slam britànic. La jove tennista s’enfrontarà ara a l’australiana Astra Sharma, actual número 136 del món, a la recerca d’un lloc entre les 128 tennistes que disputaran el torneig de Wimbledon en el quadre principal a partir de dilluns vinent.

El duel contra la tennista suïssa va arrencar amb alternatives, amb Jiménez trencant el servei de Perrin al primer joc i situant-se tot seguit 0 a 2, però amb l’helvètica igualant 2 a 2 amb un altre break. Un nou trencament va tornar a donar marge a la tennista del Principat amb el 2 a 4, i tot i que Perrin va acostar-se 3 a 4 Jiménez va poder tancar el set 4 a 6. A la segona mànega, el 2 a 0 inicial no feia presagiar bones notícies, però la tennista va remuntar fins al 2 a 4 i va acabar sentenciant el partit amb un trencament (3-6).

Ara Jiménez Kasintseva és a un únic triomf, avui contra Astra Sharma, d’entrar per primer cop al quadre final d’un Grand Slam.

tracking